Kom ook op 11 april naar de workshop
‘Kerninzichten gezondheid en duurzaamheid’

Als duurzame ondernemer ben je elke dag volop in de weer met je missie, je klanten en je organisatie. En in een wereld die steeds harder, individueler, ongelijker en meer gepolariseerd lijkt te worden, is dat soms best uitdagend en veeleisend. Hoe zorg je er ondertussen voor dat je de verbinding met jezelf, je gezondheid en natuur niet verliest?

Gezondheid en duurzaamheid, beiden thema’s die voor Triodos belangrijk zijn. Daarom bieden ze jou als zakelijke klant graag de eendaagse workshop ‘Kerninzichten gezondheid en duurzaamheid’ aan

Na het volgen van deze workshop krijg je nog meer inzicht in hoe je keuzes en acties je eigen gezondheid en het welzijn van onze planeet beïnvloeden. Ga je naar huis met een nieuwe kijk op gezondheid en een hoofd vol inspiratie om direct zelf mee aan de slag te gaan.

Programma 11 april

Wanneer: Donderdag 11 april van 10.00 – 16.00 uur met aansluitende borrel en hapjes
Voor wie: Voor iedereen die wil leren en ervaren hoe je als individu en als organisatie zinvolle stappen kunt zetten op duurzaamheid en gezondheid
Waar: Landgoed de Reehorst in Driebergen
Facilitator & expert: Dagmar Heemskerk & Birgit Spoorenberg
Eigen bijdrage: € 100,- dit is exclusief btw (Triodos Bank betaalt aanvullend ook € 100 per persoon)

Over de sprekers

Birgit Spoorenberg (expert)

Voormalig huisarts, arts in de klinische Psycho-Neuro-Immunoologie en expert op het gebied van salutogenese (oorsprong van de gezondheid). Tijdens deze workshop neemt zij je 200.000 jaar mee terug in de tijd om meer te leren over de fascinerende intelligentie van ons eigen lichaam om te leven in samenwerking met haar omgeving – en hoe we onze gezondheid vandaag de dag kunnen verbeteren. Want we hebben veel meer touwtjes in handen dan we wellicht eerder dachten!

Dagmar van Heemskerk (facilitator)

Dagmar is geograaf en eco-systemisch- en dialoog facilitator, die mensen begeleidt bij het navigeren door maatschappelijke en persoonlijke transities in deze ‘tussentijd’. Ze heeft een onbeperkte nieuwsgierigheid naar de wereld en alle levende wezens, inclusief mensen. Als facilitator maakt ze gebruik van haar kennis en ervaring op het gebied van leiderschap, systeemdynamiek, opstellingen, actieve hoop, deep democracy, diepe ecologie, inheemse wijsheid en quantum wetenschap. Ze creëert ruimte waarin we de realiteit onder ogen kunnen zien, perspectieven kunnen veranderen en we nieuwe mogelijkheden voor onze toekomst kunnen zien.

Hoe zie deze eendaagse workshop eruit?

In één dag nemen je mee in de kerninzichten rondom gezondheid en duurzaamheid. We laten je zien dat er een sterke verbondenheid is tussen de gezondheid van de mens en de gezondheid van de planeet.
Kennis die je nodig hebt, om als organisatie de juiste keuzes te kunnen maken. Uiteraard vertalen we deze inzichten in concreet handelingsperspectief. Zodat jullie samen steeds meer betekenis kunnen creëren en jullie bijdrage aan de wereld steeds groter en duidelijker wordt. Want dat maakt jouw organisatie relevant. Nu en in de toekomst.

Wat kun je verwachten?

  • Nieuwe perspectieven op natuur en gezondheid.
  • Reflectie over hoe duurzaam en gezond jij leeft en hoe je het gesprek hierover met collega’s kunt voeren.
  • Inspiratie en concreet handelingsperspectief over hoe je binnen jouw organisatie stappen kunt nemen om samen gezonder en duurzamer te worden en zo bij gaat dragen aan het ripple effect dat we nodig hebben.
  • Je zult je aangezet voelen tot nieuwe actie en loopt met zin en vertrouwen in de toekomst de deur uit.

Kom je ook?

Ben je erbij op 11 april ? Reserveer dan meteen hieronder je plek. We hebben plek voor 25 personen.

Over ons programma KeystoneTransitions

“Dit programma brengt je van kennis in je hoofd naar wijsheid in je hart. Binnen onze organisatie heeft KeystoneTransitions voor inspiratie, verbinding en versnelling gezorgd. Het enthousiasme is groot. Nadat eerst onze (100+) duurzaamheid ambassadeurs aan het programma hebben deelgenomen, volgen andere teams nu hun voorbeeld.”
Lars Dijkstra
Chief Sustainability Officer Van Lanschot Kempen
KeystoneTransitions heeft mij diep geraakt en volledig verrast. Het is een transformatieve ervaring: confronterend, mooi, warm, verbindend en vernieuwend.”
Babette Looije
Lekkernijs
KeystoneTransitions raakt alles aan en is tegelijkertijd ongrijpbaar. Het programma is net zo veelzijdig als jij bent. Dit is een heel groot cadeau voor jezelf. Pak het uit. Ik ben met meer lef aan het leven. Ik vind het superbijzonder dat een bank (Triodos) zoiets organiseert en ben dankbaar voor de mogelijkheid die ons is geboden.”
Gerdie Schreuders
LiveOnlineEvents

KeystoneSpecies heeft inmiddels 25+ programma’s gedraaid voor onder andere Triodos Bank en Van Lanschot Kempen. Vanuit de wetenschap dat we de grote uitdagingen van deze tijd alleen samen aan kunnen gaan, bouwen we dagelijks aan een groeiende community van changemakers.

Bij KeystoneSpecies maken we grote thema’s behapbaar en brengen we individu én collectief in beweging. Betekenis is daarbij een sleutelwoord. Want daar waar visie, betekenis leiderschap samenkomen, ontstaat energie en perspectief.