KeystonePerspectives.
In één dag kerninzichten in gezondheid en duurzaamheid.

We laten je zien dat er een sterke verbondenheid is tussen de gezondheid van de mens en de gezondheid van de planeet. Kennis die je nodig hebt, om als organisatie de juiste keuzes te kunnen
maken. Uiteraard vertalen we deze inzichten in concreet handelingsperspectief. Zodat jullie samen steeds meer betekenis kunnen creëren en jullie bijdrage aan de wereld steeds groter en duidelijker wordt. Want dat maakt jullie relevant. Nu en in de
toekomst.

Visie

..

Betekenis

Maak duurzaamheid persoonlijk.

Leiderschap

Weet wat je te doen staat.

Als organisatie wil je relevant zijn. Nu en in de toekomst. Er staat de komende decennia nogal wat op het spel en verandering is hard nodig. Klanten, gebruikers en medewerkers worden steeds kritischer en dat is terecht. Aan jouw organisatie de taak om te laten zien dat je in staat bent bij te dragen aan een gezonde en duurzame wereld.

Want juist met jullie collectieve kracht, kun je datgene neerzetten dat je voor ogen hebt. Bij Keystone Species maken we grote thema’s behapbaar en brengen we individu én collectief in beweging. Betekenis is daarbij een sleutelwoord. Want daar waar visie, betekenis leiderschap samenkomen, ontstaat energie en perspectief.

Wat kun je verwachten?

Keystone Perspectives is een eendaags programma. We laten je ‘aangezet’ voelen en de deur uit gaan met:

Het programma wordt begeleid door ervaren facilitators en is ontwikkeld met een aantal top experts op duurzaamheid en gezondheid (o.a. Dagmar Heemskerk, Jan Rotmans, Babette Porcelijn, Birgit Spoorenberg en Egbert Mulder).

Zij gingen je voor

“Dit programma brengt je van kennis in je hoofd naar wijsheid in je hart. Binnen onze organisatie heeft Keystone Transitions voor inspiratie, verbinding en versnelling gezorgd. Het enthousiasme is groot. Nadat eerst onze (100+) duurzaamheid ambassadeurs aan het programma hebben deelgenomen, volgden andere teams hun voorbeeld.”

Lars Dijkstra
Chief Sustainability Officer
Van Lanschot Kempen

“Keystone Transitions heeft mij diep geraakt en volledig verrast. Het is een transformatieve ervaring: confronterend, mooi, warm, verbindend en vernieuwend.”

Babette Looije
Lekkernijs

Interesse?