Imprint

Keystone Species, powered by Buzz Women
Woudenbergseweg 41
3711AA Austerlitz
Netherlands

Contact

E-mail address: contact@keystonespecies.nl

Aansprakelijkheid voor inhoud

De inhoud van onze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij kunnen echter niet instaan voor de nauwkeurigheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud. Als dienstverlener zijn wij volgens de algemene wetgeving verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze site. Wij zijn echter niet verplicht om overgedragen of opgeslagen informatie te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten. Verplichtingen om informatie te verwijderen of het gebruik ervan te blokkeren volgens de algemene wetten blijven onaangetast. De aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf het moment dat een concrete inbreuk op de wet bekend wordt. Als wij kennis nemen van dergelijke inbreuken, zullen wij de inhoud onmiddellijk verwijderen.

Copyright

Deze website valt onder het Nederlandse auteursrecht. De reproductie, bewerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereisen onze schriftelijke toestemming. Downloads en kopie├źn van deze site zijn alleen toegestaan voor priv├ęgebruik.

Voor zover de inhoud op deze site niet door ons is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. In het bijzonder wordt inhoud van derden als zodanig gemarkeerd. Mocht u desondanks op de hoogte komen van een inbreuk op het auteursrecht, dan vragen wij om een passende referentie. Als wij kennis nemen van een inbreuk, zullen wij de inhoud onmiddellijk verwijderen.